ATV Safari

ATV Safari

Få en sjov, spændende og udfordrende oplevelse på ATV safari. Kom ud og oplev de smukke omgivelser, i og omkring E-parken. Ideelt til dit virksomhedsarrangement, polterabend eller bare for sjov. En aktiv dag under åben himmel i hjertet af Danmark (Løsning mellem Horsens og Vejle, kort afstand fra E45).

ATV Safari tager dig med på en guidet tur rundt på vores ca. 50 hektar store legeplads. Safarien foregår i et stille og roligt tempo, hvor man oplever den smukke natur, og det fantastiske dyreliv. Der vil blandt andet være mulighed for at støde på dåvildt, råvildt og muflon.

En super sjov og smuk tur, som kan køres af alle.

Vi er naturligvis også i stand til at tilbyde forplejning på et hvilket som helst niveau (lige fra gourmet til mad over bål/grill).

Det er oplagt at kombinere ATV safari med en eller flere af de mange andre aktiviteter, som er mulige i E-Park Danmark (f.eks. paintball, skydning, golf m.m.).

For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095 eller Brian Jensen på 28445813. Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold og varighed alt efter ønske.

Pris ATV Safari inkl. instruktør og leje af sikkerhedsudstyr kr. 500,- pr. person.

Varighed ca. 45 min.

Antal min. 10 personer.

Alder min. 16 år (under 16 år har mulighed for at være bagsædepassager, pris kr. 200,-).

Send os en forespørgsel

bubblemedia