ATV Safari

ATV Safari

Få en sjov, spændende og udfordrende oplevelse på ATV safari. Kom ud og oplev de smukke omgivelser, i og omkring E-parken. Ideelt til dit virksomhedsarrangement, polterabend eller bare for sjov. En aktiv dag under åben himmel i hjertet af Danmark (Løsning mellem Horsens og Vejle, kort afstand fra E45).

ATV Safari tager dig med på en guidet tur rundt på vores ca. 50 hektar store legeplads. Safarien foregår i et stille og roligt tempo, hvor man oplever den smukke natur, og det fantastiske dyreliv. Der vil blandt andet være mulighed for at støde på dåvildt, råvildt og muflon.

En super sjov og smuk tur, som kan køres af alle.

Vi er naturligvis også i stand til at tilbyde forplejning på et hvilket som helst niveau (lige fra gourmet til mad over bål/grill).

Det er oplagt at kombinere ATV safari med en eller flere af de mange andre aktiviteter, som er mulige i E-Park Danmark (f.eks. paintball, skydning, golf m.m.).

For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095 eller Brian Jensen på 28445813. Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold og varighed alt efter ønske.

Pris ATV Safari inkl. instruktør og leje af sikkerhedsudstyr kr. 500,- pr. person.

Varighed ca. 45 min.

Antal min. 10 personer.

Alder min. 16 år (under 16 år har mulighed for at være bagsædepassager, pris kr. 200,-).

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Teambuilding

Brandt Revision

FANTASTIK sjov teambuilding dag med kollegaerne den 20-09-2019. Dagen stod på: Skydning, ATV Safari, promillekørsel, Karl Mar golft, Bow Combat og pubcrawl. Heldags arrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området. Vi var i de bedste hænder hele dagen, Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted som vi klart kan anbefale, vi skal helt sikkert prøve det igen, Carina

Polterabend

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger d. 1. juni i E-park Danmark. Vi havde en fantastisk dag med hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelse og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, E-park Danmark har vores varmest anbefaling hvis man vil have en fed dag med fart og spænding - Terese Albers

bubblemedia