Karl Mar Golf

Banen er under ombygning og bliver i fremtiden en fodboldgolf bane.

En sjov og anderledes 9 hullers fodboldgolf bane med sjove og anderledes overraskelser. Banen ligger i et natur smukt område nær de øvrige aktiviteter i E-Park Danmark. 

Vi har lagt vægt på det skal være sjovt at spille uanset om det er for konkurrencens skyld eller for nogle hyggelige timer i fællesskab. 

Pris Karl Mar golf / fodboldgolf, 9 huller, inkl. udstyr kr. 150,- pr. person.

Varighed ca. 1 time.

Antal min. 6 personer.

Alder ingen aldersbegrænsning.

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Teambuilding

Brandt Revision

FANTASTIK sjov teambuilding dag med kollegaerne den 20-09-2019. Dagen stod på: Skydning, ATV Safari, promillekørsel, Karl Mar golft, Bow Combat og pubcrawl. Heldags arrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området. Vi var i de bedste hænder hele dagen, Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted som vi klart kan anbefale, vi skal helt sikkert prøve det igen, Carina

Polterabend

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger d. 1. juni i E-park Danmark. Vi havde en fantastisk dag med hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelse og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, E-park Danmark har vores varmest anbefaling hvis man vil have en fed dag med fart og spænding - Terese Albers

bubblemedia