Promille kørsel

Et helt klart must til en sjov og anderledes dag. Ølstafet med et sjovt twist (der behøves ikke være alkohol involveret). Der køres på mini crossere med promillebriller på. Hvem når først i mål?

Kan kun købes i forbindelse med et yderligere arrangement. 

Promille kørsel, inkl. øl og udstyr, forespørg for pris!

Varighed ca. 45 min. 

Antal min. 5 personer.

Alder min. alder 18 år.

 

Priseksempel 1 times varighed kr. 1.500,- ved 15 deltagere.

Oplagt at kombinere dette sjove indslag med f.eks. at tur på ATV safari og en gang skydning. For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095 eller på heidi@eparkdanmark.dk. Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold, budget og varighed alt efter ønske.

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Teambuilding

Brandt Revision

FANTASTIK sjov teambuilding dag med kollegaerne den 20-09-2019. Dagen stod på: Skydning, ATV Safari, promillekørsel, Karl Mar golft, Bow Combat og pubcrawl. Heldags arrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området. Vi var i de bedste hænder hele dagen, Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted som vi klart kan anbefale, vi skal helt sikkert prøve det igen, Carina

Polterabend

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger d. 1. juni i E-park Danmark. Vi havde en fantastisk dag med hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelse og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, E-park Danmark har vores varmest anbefaling hvis man vil have en fed dag med fart og spænding - Terese Albers

bubblemedia