Skydning

Hos E-Park Danmark har vi en stor skydebane, hvor der dystes i to forskellige aktiviteter, og hvor det selvfølgelig handler om at ramme plet.

Du kan skyde både med bue og pil eller med luftrifler. Hvem rammer bedst?

Udover den almindelige skydebane har vi et 3D spor, hvor du som bueskytte kan træne i terræn. Der forefindes i alt 40 forskellige poster.

Pris Skydning, inkl. instruktør, kr. 200,- pr. person.

Varighed 1 time.

Antal min. 10 personer.

 

*Ingen aldersbegrænsning.

 

NYT! Østjyske buejægere: https://www.facebook.com/oeatjyskebuejaegere/

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Teambuilding

Brandt Revision

FANTASTIK sjov teambuilding dag med kollegaerne den 20-09-2019. Dagen stod på: Skydning, ATV Safari, promillekørsel, Karl Mar golft, Bow Combat og pubcrawl. Heldags arrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området. Vi var i de bedste hænder hele dagen, Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted som vi klart kan anbefale, vi skal helt sikkert prøve det igen, Carina

Polterabend

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger d. 1. juni i E-park Danmark. Vi havde en fantastisk dag med hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelse og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, E-park Danmark har vores varmest anbefaling hvis man vil have en fed dag med fart og spænding - Terese Albers

bubblemedia