Tur til Afrika

Drømmer du om Afrikas varme og eksotiske dyr? E-Park Danmark har et samarbejde med Gaspare Spanio Safaris som ligger i Sydafrika. Ægte sydafrikansk gæstfrihed. Lidenskabelige med jagt, eventyr og mennesker. Intimt sted med plads til 10 gæster.

I Sydafrika vil du blive hilst velkommen af Gaspare Spanio og hans kone Eleen. Deres prioritet er at sikre, at du har et behageligt og eventyrfuldt ophold. Mens du nyder luksus i deres flotte lodge og pæne og rene faciliteter, får du også tid til at værdsætte den afrikanske bush i sin natur. Med Gaspare Spanio Safaris får du mulighed for at undslippe dit hverdagsliv og være omgivet af dyreliv og eventyr.

Gaspare Spanio Safaris har mere end 15 års erfaring inden for professionel jagt og tilbyder også: 

Se meget mere på: http://www.gasparespaniosafaris.co.za

Mere om jagt

Vi hjælper dig med at gøre din afrikanske jagtdrøm til virkelighed. Desuden skræddersyr og personaliserer vi vores professionelle jagttjenester, så det passer til dine behov. Derudover har du mulighed for at kombinere din riffel- og buesafari med et fotosafari. Vi tilbyder jagt både med riffel og med bue og pil. Du kan medbringe dit eget udstyr eller låne på farmen.

Jagt er ikke kun spændende, men en af ​​de mest eventyrlystne oplevelser, som naturen tilbyder. Gaspare Spanio Safaris henvender sig til både riffel og buejagt i provinsen Limpopo, Sydafrika. Vi arrangerer vores jagtture i små grupper, der sikrer at hver jæger nyder kvalitetstid. Gaspare Spanio Safaris område er på 3.000 hektar jord.

Der findes træningsbaner både til riffel og til bue.

Ønsker du at vide mere om Afrika tur, så kontakt Heidi Friis på 29866095 eller Brian Jensen på 28445813 eller Gaspare Spanio at +27 82 871 5007.

Jo længere tid du venter, jo færre minder får du!

Send os en forespørgsel

bubblemedia